Bericht versturen
Thuis

Sinuo Testing Equipment Co. , Limited

Bedrijfsprofiel

Sinuo is een innovatie verwerkende bedrijf, die zich in het onderzoek en de ontwikkeling en verkoop van laboratorium bouw en het testen materiaal voor elektrische apparaten (behandelend de bouw van energierendement en prestatieslaboratoria, evenals supplementaire waterdichte testlaboratoria, materialen flame-retardant laboratoria, fundamenteel algemeen het testen materiaal, enz.) specialiseren, Sinuo-doelstellingen om cliënten aan te bieden volledige laboratoriumbouw, systeemintegratie, R&D, rectificatie en de naverkoopdienst, en ernaar te streven de leider van one-stop dienst voor laboratoriumbouw te zijn op het gebied van elektrisch apparaat het testen.

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 0 CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 1 CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 2

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 3 CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 4 CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 5

 

 

De Sinuoproducten zijn samengesteld uit allerlei het testen materiaal vanaf normen van CEI BS EN/VDE/UL/ISO…, zoals huishoudapparaten het testen materiaal, energie efficiënte testlaboratoria en uitvoerig prestatiesproefsysteem voor huishoudapparaten, batterij het testen materiaal, automobiel het testen materiaal, luminaries het testen materiaal, IP code het testen materiaal, milieutestkamer, de kamers van de brandbaarheidstest, EMC het testen materiaal en enz.

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 6

 

De Sinuowerknemers omvatten een hoogst opgeleid personeel van ingenieurs voor verkoop en de dienst, die geëngageerd zijn om bevredigende producten en de snelle dienst aan al huis en in het buitenland klanten aan te bieden.

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 7

 

Sinuo werkt met vele onderzoeksinstellingen en scholen samen om onze techincal capaciteiten toe te laten. Sinuo heeft twee eigen fabrieken, is men in Guangzhou, is andere in Dongguan, en gemachtigde tussenpersonen en representatieve bureaus in Korea, Zuid-Afrika, Egypte, Pakistan en Filippijnen.

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 8

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 9

 

Sinuo combineert al R/D en de productievoordelen, draagt ertoe bij om perfect, high-end en de systematische oplossingen van het elektrisch apparaattestlaboratorium, producten en de diensten voor zakelijke klanten, universiteiten en derdelaboratoria te verlenen. Onze cliënten omvatten Bureau Veritas, CSA, Intertek, TUV Rehiland, TUV SUD, SGS, enz.

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 10

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 11

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 12

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 13

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Sinuo is een professionele fabrikant van divers het testen materiaal, zijn de meesten van Sinuo-mensen bezig geweest met het testend materiaalgebied meer dan 5 jaar. Samen met onze globale representatieve bureaus, poogt Sinuo de leveringscapaciteit van testmateriaal te verbeteren, productcategorieën te verrijken en internationale markten te bevorderen. Sinuo is een bedrijf die R&D, productie en verkoop integreren.

 

Sinuo heeft vele cliënten, gediend en aan vele laboratoriumbouw deelgenomen. De uitstekende dienst van Sinuo producten hebben de van uitstekende kwaliteit en lof van cliënten gewonnen.

 

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 0

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 1

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 2

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 3

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 4

 

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Bedrijfsprofiel 5

 

Sinuo Testing Equipment Co. , Limited
Sinuo Testing Equipment Co. , Limited
Sinuo Testing Equipment Co. , Limited
Sinuo Testing Equipment Co. , Limited
Sinuo Testing Equipment Co. , Limited
Sinuo Testing Equipment Co. , Limited
Sinuo Testing Equipment Co. , Limited
Sinuo Testing Equipment Co. , Limited
Sinuo Testing Equipment Co. , Limited
Sinuo Testing Equipment Co. , Limited
Sinuo Testing Equipment Co. , Limited
Sinuo Testing Equipment Co. , Limited
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Sinuo

Aantal werknemers : 30~50

Jaarlijkse omzet : 800000-1500000

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Certificaten CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Certificaten CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Certificaten CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited Certificaten