Bericht versturen
Thuis Productenhet meetapparaat van het schakelaarleven

Van de Huishoudapparatenkoppelingen van CEI 61058-1 de Duurzaamheidsproefsysteem

Certificaat
CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited certificaten
CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited certificaten
Klantenoverzichten
De perfecte installatiedienst ter plaatse, uitstekende opleiding en technologiesteun. Helpt ons absoluut een.

—— Arische Das

Dank. Uw bedrijf is zeer professioneel, ben ik zeker wij goede samenwerking in de toekomst zullen hebben.

—— Fernando Fuentealba

Het is een grote aankoop, goede die producten met goede verpakking worden ontvangen, zal terug naar u voor volgende behoeften.

—— Sarah Rashad

Ik ben online Chatten Nu

Van de Huishoudapparatenkoppelingen van CEI 61058-1 de Duurzaamheidsproefsysteem

Van de Huishoudapparatenkoppelingen van CEI 61058-1 de Duurzaamheidsproefsysteem
Van de Huishoudapparatenkoppelingen van CEI 61058-1 de Duurzaamheidsproefsysteem Van de Huishoudapparatenkoppelingen van CEI 61058-1 de Duurzaamheidsproefsysteem Van de Huishoudapparatenkoppelingen van CEI 61058-1 de Duurzaamheidsproefsysteem Van de Huishoudapparatenkoppelingen van CEI 61058-1 de Duurzaamheidsproefsysteem

Grote Afbeelding :  Van de Huishoudapparatenkoppelingen van CEI 61058-1 de Duurzaamheidsproefsysteem

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sinuo
Certificering: Calibration Certificate (Cost Additional)
Modelnummer: SN2116E
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Customized
Verpakking Details: Triplex
Levertijd: 30 Dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 20 reeksen per Maand
Gedetailleerde productomschrijving
Toegepaste normen: IEC60884, IEC61058, IEC60669, IEC60320 Controlemethode: PLC
Aandrijvingswijze: Servomotor Garantie: Één Jaar
Merk: Sinuo Testtelling: 0~999999 keer, kan worden vooraf ingesteld
Huidige tijd: 0~999.9s, kan worden vooraf ingesteld Testpost: lineaire post 6
Lineaire slag: Lineair: 0~150mm, kunnen worden vooraf ingesteld Testsnelheid: Lineair: 0~200mm/s, kan worden vooraf ingesteld

 

Van de Huishoudapparatenkoppelingen van CEI 61058-1 de Duurzaamheidsproefsysteem

 

Normen & Clausules:

Iec61058-1: 2008 „Schakelaars voor toestellen Part1: Algemene vereisten“ clausule 17

Iec60884-1: 2006 „Stoppen en contactdoos-afzet voor huishouden en gelijkaardige doeleinden Part1: Algemene vereisten“ clausule 20 en 21

Iec60669-1: 2007 „Schakelaars voor huishouden en gelijkaardige be*vestigen-elektroinstallaties - Part1: Algemene vereisten“ clausule 18 en 19

Iec60320-1: 2007 „Toestellenkoppelingen voor huishouden en gelijkaardige algemene doeleinden Part1: Algemene vereisten“ clausule 19 en 20.

 

Doel, principe en structuur van systeem

Dit duurzaamheidsmeetapparaat wordt gebruikt voor schakelaars, stoppen en contactdozen, koppelingen voor huishouden en gelijkaardige vaste elektrische installaties aan het maken van en het breken van capaciteit en het normale werkende leven. Beoordelen of de schakelaars, de stoppen en de contactdozen mechanische schade en elektromoeheidsschade tijdens normaal gebruik kunnen weerstaan, en of er contactadhesie of sluiten het op lange termijn of het losmaken, zijn en hen voor bovenmatige slijtage en andere schadelijke gevolgen inspecteert is een speciaal materiaal voor elektroduurzaamheidstest van schakelaars en stoppen en contactdozen. Het materiaal kan tuimelschakelaarschakelaar/de schakelaar van de bootvorm, drukknopschakelaar, knevelschakelaar en stop en de test van het contactdoosleven doen. Met de lading (weerstand biedend, aanleidinggevend, capacitief), kan de ladingstest worden gedaan, en er is een overeenkomstig controlesysteem.

 

Het materiaal keurt geavanceerd PLC intelligent controlesysteem en interface van de touch screen de gebruikersvriendelijke verrichting goed, die de opname en de vertoning nauwkeuriger maakt; de testtijden, de testfrequentie en de testslag kunnen worden vooraf ingesteld, en het kan de aan en uit stroom ontdekken. Post 3 aan beide kanten van de gehele machine kan voor lineaire schakelaartest of stop en contactdoostest synchroon worden gebruikt. Wanneer de schakelaar onophoudelijk wegens adhesie of mislukking wordt verbonden of losgemaakt, kan het het overeenkomstige aantal experimenten alarmeren en registreren. Wanneer het vastgestelde aantal tijden wordt bereikt, kan het alarmeren; wanneer een alarm voorkomt, zal het experiment automatisch tegengehouden worden. Het dooslichaam is mooi in verschijning; het integreert vele voordelen in binnen- en buitenland van gelijkaardige producten, met stabiele prestaties en geschikte verrichting. Het is de eerste keus voor belangrijke metingsinstellingen en laboratoria.

 

Technische Parameters:

Nr. Project Parameter
1 Voeding AC 220v±10%/50hz
2 Post lineaire post 6
3 Verrichtingsinterface 7-duim kleurenlcd touch screen
4 Aandrijvingswijze Servomotor
5 Controlesysteem PLC controle
6 Testtelling 0~999999 keer, kan worden vooraf ingesteld
7 Huidige tijd 0~999.9s, kan worden vooraf ingesteld
8 Maak tijd los 0~999.9s, kan worden vooraf ingesteld
11 Testslag Lineair: 0~150mm, kunnen worden vooraf ingesteld
12 Testsnelheid Lineair: 0~200mm/s, kan worden vooraf ingesteld
13 Testomgeving Luchtdruk 80~106kpa; Omgevingstemperatuur 5~40°C; Relatieve vochtigheid (20~90) %RH; Gebruiksplaats: geen het hevige schudden, trilling, elektromagnetische interferentie, stof, explosief en corrosief gas, goede hittedissipatie

 

Elke Andere Outputfunctie

Dit meetapparaat heeft functie: Elke andere outputfunctie, die hoofdzakelijk in de stop en contactdoostest wordt gebruikt. Na de lading wordt de stroom verbonden en de huidige opsporingsfunctie wordt aangezet, wanneer de stop in de contactdoos, de programmacontroles de stroom van het ladingskabinet om door de contactdoos voor het eerst wordt opgenomen te vloeien, en dan het ladingskabinet na uit het trekken van het sluit. Wanneer de stop in de contactdoos voor de tweede keer wordt opgenomen, is geen huidige stromen door de contactdoos, daar huidig voor de derde keer, en er is geen stroom voor de vierde keer. In deze cyclus, wordt het doel van intermitterend macht- bereikt.

 

Testprojecten

1. Industriële stop en contactdoostest
Van de Huishoudapparatenkoppelingen van CEI 61058-1 de Duurzaamheidsproefsysteem 0
2. De test van de drukknopschakelaar
Van de Huishoudapparatenkoppelingen van CEI 61058-1 de Duurzaamheidsproefsysteem 1
3. Tuimelschakelaar/Boot de test van de vormschakelaar
Van de Huishoudapparatenkoppelingen van CEI 61058-1 de Duurzaamheidsproefsysteem 2
4. Knevelschakelaartest
Van de Huishoudapparatenkoppelingen van CEI 61058-1 de Duurzaamheidsproefsysteem 3

Waarschuwing
Gelieve te lezen zorgvuldig het handboek van de productinstructie alvorens het materiaal te gebruiken, te beheers de kennis van elektriciteitsveiligheid, en neem overeenkomstige voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid; deze test kan worden uitgevoerd slechts wanneer men bevestigt dat er geen potentieel veiligheidsgevaar is.
Het voltage die door de steekproef overgaan is 1,1 keer de nominale spanning van de steekproef, en de stroom die door de steekproef overgaan is 1,25 keer de geschatte huidige waarde van de steekproef. Gelieve te selecteren het voltage en de huidige waarde volgens de norm, anders zal het schade aan de steekproef en de ongevallen veroorzaken die persoonlijke veiligheid in gevaar brengen.
Gelieve te zorgen ervoor dat de draad die de steekproefschakelaar aansluiten aan de lading met de toelaatbare geschatte stroom van de steekproefschakelaar compatibel is.
Tijdens het proces van het testwerk, te nemen gelieve zorgvuldig de exploitant waar en te verlaat niet de verrichtingspost.

 

Veiligheidsinstructies
De bedrading van de terminal op het achterpaneel van het instrument zou in betrouwbaar contact moeten zijn en goede isolatie verzekeren.
Na macht, raak niet de terminal op het achterpaneel van het instrument om elektrische schok te verhinderen.
Wanneer het vervangen van de zekering, herinner me om de voeding af te snijden alvorens u het met een zekering van dezelfde capaciteit kunt vervangen.

Contactgegevens
Sinuo Testing Equipment Co. , Limited

Contactpersoon: Ms. Zoe Zou

Tel.: +86 13527656435

Fax: 86-020-39185976

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)