Bericht versturen
Thuis ProductenEnergierendementlaboratorium

Het Proefsysteem van de Luchtprestaties van CEI 61591 voor het Koken van Damptrekkers

Certificaat
CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited certificaten
CHINA Sinuo Testing Equipment Co. , Limited certificaten
Klantenoverzichten
De perfecte installatiedienst ter plaatse, uitstekende opleiding en technologiesteun. Helpt ons absoluut een.

—— Arische Das

Dank. Uw bedrijf is zeer professioneel, ben ik zeker wij goede samenwerking in de toekomst zullen hebben.

—— Fernando Fuentealba

Het is een grote aankoop, goede die producten met goede verpakking worden ontvangen, zal terug naar u voor volgende behoeften.

—— Sarah Rashad

Ik ben online Chatten Nu

Het Proefsysteem van de Luchtprestaties van CEI 61591 voor het Koken van Damptrekkers

Het Proefsysteem van de Luchtprestaties van CEI 61591 voor het Koken van Damptrekkers
Het Proefsysteem van de Luchtprestaties van CEI 61591 voor het Koken van Damptrekkers Het Proefsysteem van de Luchtprestaties van CEI 61591 voor het Koken van Damptrekkers

Grote Afbeelding :  Het Proefsysteem van de Luchtprestaties van CEI 61591 voor het Koken van Damptrekkers

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sinuo
Certificering: Calibration Certificate (Cost Additional)
Modelnummer: SN3311B
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Tailored
Verpakking Details: Triplex
Levertijd: 2 maanden
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1 reeks per Maand
Gedetailleerde productomschrijving
Toegepaste normen: CEI 61591 en enz. Laboratoriumvoeding: AC 220V/AC 380V 50HZ; capaciteit: 5KVA
Laboratoriummilieu: 20℃±5℃ relatieve vochtigheid: 30%-80% druk Het meten van de waaier van het windvolume: (de kubieke meters van 0.06-25) /min, (3.6-1500 kubieke meters/uur)
Statische differentiële druk: 0-1500 Pa ±0.2% De waaier van het digitale vertoningsinstrument: AC 0-300V, 0--10A, 0-1000W
Laboratoriumsnelheid: 0-5000 de digitale vertoning van t/min ±5RPM Luchttemperatuur: 0-50℃ ±0.5℃
Luchtvochtigheid: (5~99) %RH ±5% Maximumwindvolume: Q.v. (maximum) m3 /min
Hoog licht:

Het Proefsysteem van de Luchtprestaties van CEI 61591

,

Het Proefsysteem van de Luchtprestaties van de damptrekker

 

Het Proefsysteem van de Luchtprestaties van CEI 61591 voor het Koken van Damptrekkers

 

Technische parameters:

 

1. Laboratoriumvoeding: AC 220V/AC 380V 50HZ; capaciteit: 5KVA

2. Laboratoriummilieu: 20℃±5℃ vochtigheid: 30%--80% luchtdruk: normaal

3. Het meten van de waaier van het windvolume: (de kubieke meters van 0.06-25) /min, (3.6-1500 kubieke meters/uur)

4. Statische differentiële druk: 0-1500 Pa ±0.2%

5. Elektroparameters: AC en gelijkstroom zijn gemeenschappelijk, de metingsnauwkeurigheid van voltage, zijn de stroom en de macht 0,2, de Waaier van het digitale vertoningsinstrument: voltage AC 0-300V huidige AC 0--10A macht 0-1000W

6. Snelheid: 0-5000 de digitale vertoning van t/min ±5RPM

7. Luchttemperatuur: 0-50℃ ±0.5℃

8. Luchtvochtigheid: (5~99) %R ﹒ H ±5%

9. De veranderlijke frequentie regelde voeding: verstrekt

10. De meetresultaten die automatisch door de computer na de test kunnen worden berekend wordt voltooid;

1) Maximum statische druk (statische drukwaarde bij nul windvolume): Ps2n (maximum) Pa

2) Maximumwindvolume (de waarde van het windvolume bij nul statische druk): Q.v. (maximum) m3 /min

3) Statische druk bij gespecificeerd windvolume (7m3/min): Ps2ns Pa

4) Het inputvermogen van de belangrijkste motor wanneer het windvolume (7m3/min) wordt gespecificeerd: P W

5) Volledige drukefficiency bij gespecificeerd windvolume (7m3/min): η %

6) Het de windvolume en druk die aan het het werk windvolume beantwoorden richten (volgens GB/T17713-20XX)

7) Maximum volledige drukefficiency (volgens GB/T17713-20XX)

8) Vloeibare dynamische efficiency (FDE-kap): η % (met inbegrip van het overeenkomstige optimale windvolume, de statische druk, de macht)

9) Energierendement (EEI-kap): η % (met inbegrip van het overeenkomstige de machtsetiket van het verlichtingssysteem)

10) Druk en windvolume die aan 5Pa, 10Pa, de karakteristieken van 15Pa beantwoorden

11. Het kan de overeenkomstige krommen van statische druk in kaart brengen en het windvolume, de het windvolume en snelheid, de stroom, de macht, de efficiency, enz.-de Steekproeven kunnen ook in zowel inhalatie als uitwijzingsstaten worden getest.

12. Testmodus: De machine heeft twee testmodussen, automatische test en handtestmodus

1) Er zijn twee testmethodes voor automatische test, als volgt:

 • De automatische test kan volgens het maximumpunt van het windvolume worden uitgevoerd, d.w.z., wanneer de statische drukwinst naar op het absolute nulpunt, het maximumwindvolume, en dan verdeelt het in verscheidene de punten van het windvolume volgens de maximumwaarde van het windvolume, uitvoert de overeenkomstige test van het de windvolume en druk, leest en de van de windvolume en druk kromme (kromme p-q) trekt,
 • De volledig automatische die test op het maximumpunt van het windvolume en de gespecificeerde statische drukwaarde wordt gebaseerd, de volgende testpunten kan d.w.z., wanneer de statische drukwinst naar nul, eerst het maximumwindvolume leest, en dan volgens de pre-gespecificeerde statische drukwaarde of de waarde van het windvolume worden getest (de statische drukwaarde of het windvolume kan tot 5 punten worden gespecificeerd)
 • In het geval van geen voeding aan het geteste prototype, specificeer het maximumwindvolume (namelijk het geschatte windvolume van het prototype) om de statische druk te meten, d.w.z., meten het statische drukverschil in het kader van het geschatte windvolume (statische drukverschil tussen de windafzet en de windinham van het geteste prototype). Het punt is de weerstandstest (de test van de stroomweerstand)

2) In het handtestdeel, zijn er vier testmethodes, als volgt:

 • In het geval van het leveren van macht aan het geteste prototype, specificeer het windvolume om de statische druk te meten, d.w.z., testen de statische drukwaarde in het kader van een bepaald windvolume.
 • In het geval van het leveren van macht aan het geteste prototype, specificeer het de windvolume van de statische drukmeting, d.w.z., testen de waarde van het windvolume onder een bepaalde statische druk.
 • Wanneer het leveren van macht aan het geteste prototype, specificeer de frequentie van de hulpventilator, en test het windvolume en de statische druk.
 • In het geval van het leveren van geen macht aan het geteste prototype, specificeer het maximumwindvolume (namelijk het geschatte windvolume van het geteste prototype) om de statische druk te meten, d.w.z., meet het statische drukverschil in het kader van het geschatte windvolume (het statische drukverschil tussen de windafzet en de windinham van het geteste prototype), is het punt de weerstandstest (de test van de stroomweerstand).
 • De bovengenoemde vier handtests worden hoofdzakelijk gebruikt voor het onderzoek en de ontwikkelingstest van motorprestaties.

13. Samenvatting van de testwaaier van elke parameter

Project Eenheid Waaier Nauwkeurigheid
Windvolume M ³ /min 0.06-25 ±1% van het maximumwindvolume van elke pijp
Statische druk/differentiële druk Pa 0-1500 ±0.2%
Roterende snelheid T/min 0-5000 ±5rpm
Huidig A 0-10 ±0.2%
Voltage V 0-300 ±0.2%
Macht W 0-2000 ±0.2%
Temperatuur 0-50 ±0.5%
Vochtigheid % 5-99 ±5%
Luchtdruk Pa 90000-106000 ±200pa
 

Systeeminleiding:

 

Het F-401-025 apparaat van de de metingstest van het windvolume is een meetsysteem van het windvolume volgens de normen van ISO5801, van IEC61591 en enz.-en het gebruiken van geavanceerde Japanse technologie wordt en wordt vervaardigd ontwikkeld die.

Het basistestprincipe is: simuleer de daadwerkelijke werkende staat van de steekproef in de testwindtunnel (de hulpventilator maakt de druk van de windafzet van de steekproef met de vereisten verenigbaar), en meet dan het verschil van de winddruk aan beide kanten van de pijp in de windtunnel, en gebruik dan de standaardformule berekent de overeenkomstige windsnelheid op dit ogenblik, en definitief vermenigvuldigt het pijpgebied en de relevante stroomcoëfficiënt om het windvolume te verkrijgen.

Het apparaat keurt van de computer automatische meting en controle methode goed. Het moet slechts de steekproef manueel installeren en de pijp vervangen. Het gehele proces om een steekproef te testen vergt slechts tien minuten. Het kan de overeenkomstige krommen van statische druk en windvolume, windvolume en snelheid, stroom, macht, efficiency, enz. in kaart brengen. De test kan ook in twee staten van inhalatie en uitwijzing worden getest. Het heeft de kenmerken van gemak, snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid, en goede reproduceerbaarheid. Ontmoet de test en het gebruik van verwante producten in het wetenschappelijke onderzoek en productieproces.

 

Toepassing: Afzuigkappen, ventilatieventilators, Yuba, verwarmers, koelventilators, asventilators, luchtzuiveringsinstallaties, enz.

 

Prestaties en eigenschapvereisten:

1) Het apparaat keurt een de kamerstructuur goed van de multi-pijpwind. De overeenkomstige pijp kan volgens de gemeten stroom worden geselecteerd, zodat kan één apparaat een brede waaier van windstroom meten.

2) Het kan voor zowel inhalatie als uitwijzings het testen worden gebruikt.

3) De hulpventilators zijn uitgerust, zodat kan de kromme van volledige waaierprestaties met nul stroom en nul statische druk worden gemeten.

4) De automatische test, berekenings en gegevensoutput wordt gerealiseerd door de computer en zijn perifeer materiaal, en de testresultaten zijn gedrukt grafisch en getoond. De mens-machine dialoog is gemakkelijk om, met hoge precisie te werken, die tijd en inspanning besparen.

5) Testpunten: P-q kenmerk (verband tussen stroomtarief en statische druk die), de weerstandskromme van de rookuitlaat, q-Η kenmerk 1 (verband tussen stroomtarief en totale drukefficiency) trekken, de efficiency van de stroomweerstand, q-Η kenmerk 2 (verband tussen stroomtarief en de efficiency van de stroomweerstand), q-Η kenmerk 3 (verband tussen stroomtarief en energieverbruikefficiency), de testpunten van de stroomweerstand, en gelijktijdige meting van de rotatiesnelheid, stroom, en macht van het gemeten voorwerp.

 

De volgende nieuwe eigenschappen zijn toegevoegd aan het apparaat:

 1. Volgens de laatste versie van de binnenlandse afzuigkap standaardgb/t17713-20xx „Afzuigkappen en Andere het Koken van de Dampzuiging en Uitlaat Apparaten“, voeg de te meten punten toe:
 • Trek de de weerstandskromme van de rookuitlaat,
 • Bepaal het windvolume en windvolume op het werkende punt van het windvolume. Statische druk
 • verhoog de maximum totale drukefficiency.
 1. Volgens de herziene versie van de recentste de EU-afzuigkap standaardiec61591: 2014 de „de COMMISSIE VERORDENING (de EU) is Nr 66/2014“, de volgend punttests toegevoegd:
 • „Vloeibare dynamische efficiency“ (FDE-kap)
 • „De Index van de Energieverbruikefficiency“ (EEI-kap)
 • het de de windvolume, druk en macht bij de beste efficiency
 • de druk en het windvolume die aan de karakteristieken van 5Pa, 10Pa, 15Pa beantwoorden
 • In de automatische testpunten, voorzie de gespecificeerde druktest van minstens 5 drukpunten in de volledige waaierdruk, vooral de recentste functies zoals de wind volume-druk krommegrafiek onder de 5Pa-drukkaliberbepaling van de afzuigkap in het automatische testproces, en het de testpunt van de stroomweerstand.
 • Verhoog de de efficiencytest van de stroomdruk met CFM als eenheid van het windvolume.
 1. Volgens de recentste energierendementnorm voor ventilatieventilators GB32049-2015 „Beperkte Waarden en Energierendementniveaus van Energierendement voor AC het Ventileren Ventilators voor Huishouden en Gelijkaardig Gebruik“ en het Ventileren van GB/T14806-2017 „AC de Ventilators voor Huishouden en Gelijkaardig Gebruik en hun Snelheidsregelgevers“, worden extra metingspunten vereist:
 • Tijdens de automatische test, kalibreer de van het windvolume en energierendement waarde onder het werkende punt van 25Pa.
 • Tijdens automatische test, wijs willekeurig 5 punten van statische druk tussen nul en de maximum statische drukwaarde aan, meet de windvolume en energierendementwaarde, en wijs willekeurig 5 punten van het windvolume aan om de energierendementwaarde van de drukmaat te meten.

 

Algemene Regeling:

(Deze regeling omvat niet het structurele deel van het laboratoriumgebouw, dat door de gebruiker volgens de standaardvereisten wordt gebouwd)

1. Algemene vereisten van het laboratorium

Grootte: 4500 (breedte) × 6000 (lengte) × 2800 (hoogte) mm of meer.

Muren: vlot en vlak, zonder openingen die windstroom beïnvloeden (zouden de airconditioneropeningen niet direct moeten blazen).

Grond: De grond zou vlak moeten worden gehouden.

Temperatuur en vochtigheid: Wanneer het meten van het windvolume, is de luchttemperatuur van de testruimte 20℃±5℃, en de vochtigheid is 30%-80% (verstrekt airconditioner of ontvochtigingstoestel).

Luchtdruk: Normale atmosferische voorwaarden die 1000 meters boven overzees niet overschrijden - niveau.

2. Proefsysteem

Belangrijkste onderdelen: de testwindtunnel van het windvolume, hulpventilator en vochtiger aanpassingsmechanisme, meting en controle elektrokabinet (met inbegrip van veranderlijke frequentievoeding, elektroparameter meetinstrument, drukzender, tachometer, enz.), merkcomputer, printer, steekproef opheffend platform, de methodeblauw van de steekproefinstallatie en testbuis.

Systeemfunctie: Nadat de computer de input van steekproefparameters en op test betrekking hebbende gegevens veroorzaakt, kunnen alle automatische meting en controlefuncties worden gerealiseerd: het omvatten, de meting van het windvolume; voltage, stroom, machtsmeting; rotatiesnelheidsmeting, temperatuur, vochtigheid en luchtdrukmeting, de herinneringen van het testproces, gegevenstabellen, correlatiekrommen, enz.

3. De vereisten van de machtsdistributie

De gebruikers moeten de onafhankelijke schakelaars van de machtsdistributie verstrekken, four-wire in drie stadia plus de voeding van de gronddraad: AC 380V, 50Hz. Maximumcapaciteit: 5KVA

 

Het Proefsysteem van de Luchtprestaties van CEI 61591 voor het Koken van Damptrekkers 0

A. inhalatietest

 

Het Proefsysteem van de Luchtprestaties van CEI 61591 voor het Koken van Damptrekkers 1

B. uitwijzingstest

 

Contactgegevens
Sinuo Testing Equipment Co. , Limited

Contactpersoon: Ms. Zoe Zou

Tel.: +86 13527656435

Fax: 86-020-39185976

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)